Afhaalpunt in de bibliotheek

Waar en waneer?

De bibliotheek richt een afhaalpunt in voor het ophalen van aangevraagde werken. Hiervoor werd de inkomhal van de bibliotheek tijdelijk aangepast.

Vanaf 2 juni kan je afhalen tijdens onze normale openingstijden op dinsdag, woensdag, donderdag en zaterdag.

Wie kan materialen aanvragen?

Enkel mensen met een bibliotheekkaart kunnen iets uitlenen van de bib. Zij zitten in het bibliotheekbestand en daardoor kunnen we achter de schermen uitlenen. Ben je nog geen lid van onze bibliotheek, vermeld dit dan in je bericht aan de bibliotheek en dan maken we een lidkaart voor je aan.

Hoeveel materialen kan je aanvragen?

Op één bibliotheekkaart kan je maximaal 10 items tegelijk aanvragen.

Welke materialen kan je aanvragen?

Alle boeken en dvd's die in de catalogus als aanwezig staan kunnen aangevraagd worden. E-boeken kunnen niet aangevraagd worden in de afhaalbib.

Hoe vraag je materialen aan?

Maak gebruik van onze online catalogus om op zoek te gaan naar titels die je graag zou aanvragen. Stel je lijstje samen en vraag de werken aan via mail op bibliotheek@huldenberg.be . Vermeld duidelijk je naam en het nummer van je bibliotheekkaart.

Wil je materialen aanvragen voor meerdere gebruikers tegelijk, vergeet dan niet om alle namen en bibliotheekkaartnummers te vermelden in je bericht.

Ik heb mijn materialen aangevraagd, wat nu? 

Onze medewerkers maken je aanvraag klaar en zetten die klaar in het afhaalpunt in de bibliotheek. Van zodra het pakket klaar is ontvang je van ons een bericht dat je het kan komen ophalen tijdens het voorziene afhaalmoment.

Het heeft geen zin om naar de bib te komen zonder dat je bericht van ons gekregen hebt!