Afhaalpunt in de bibliotheek

Waar en waneer?

De bibliotheek richt een afhaalpunt in voor het ophalen van aangevraagde werken. Hiervoor werd de inkomhal van de bibliotheek tijdelijk aangepast.

Het afhaalmoment zal plaatsvinden op donderdag tussen 13.00 uur en 17.00 uur.

Wie kan materialen aanvragen?

Enkel mensen met een bibliotheekkaart kunnen iets uitlenen van de bib. Zij zitten in het bibliotheekbestand en daardoor kunnen we achter de schermen uitlenen. Ben je nog geen bibgebruiker dan kunnen we je helaas niet helpen op dit moment.

Hoeveel materialen kan je aanvragen?

Op één bibliotheekkaart kan je maximaal 5 items tegelijk aanvragen.

Welke materialen kan je aanvragen?

Alle boeken en dvd's die in de catalogus als aanwezig staan kunnen aangevraagd worden. E-boeken kunnen niet aangevraagd worden in de afhaalbib.

Momenteel heeft het weinig zin om uitgeleende werken te reserveren omdat alle uitgeleende werken automatisch verlengd worden. De kans is dus klein dat het uitgeleende werk snel beschikbaar is.

Hoe vraag je materialen aan?

Maak gebruik van onze online catalogus om op zoek te gaan naar titels die je graag zou aanvragen. Stel je lijstje samen en vraag de werken aan via mail op bibliotheek@huldenberg.be . Vermeld duidelijk je naam en het nummer van je bibliotheekkaart.

Wil je materialen aanvragen voor meerdere gebruikers tegelijk, vergeet dan niet om alle namen en bibliotheekkaartnummers te vermelden in je bericht.

Ik heb mijn materialen aangevraagd, wat nu? 

Onze medewerkers maken je aanvraag klaar en zetten die klaar in het afhaalpunt in de bibliotheek. Van zodra het pakket klaar is ontvang je van ons een bericht dat je het kan komen ophalen tijdens het voorziene afhaalmoment.

Het heeft geen zin om naar de bib te komen zonder dat je bericht van ons gekregen hebt!

Mag ik mijn boeken terugbrengen?

Boeken terugbrengen kan via de inleverbus. Tijdens de periode dat de maatregelen van kracht zijn, worden alle uitgeleende werken automatisch verlengd. Boeken terugbrengen is dus niet dringend.